Hoelang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?

Alle bestellingen worden zo snel mogelijk verzonden. Over het algemeen ontvang je binnen twee werkdagen de bestelling. Als het langer duurt dan drie werkdagen, neem dan contact op met de klantenservice (info@ouderwetsgaren.nl).

Ik heb geen bevestiging van mijn bestelling gekregen

Het kan even duren voordat de bevestiging aankomt, maar dit zou niet langer dan een dag moeten zijn. Controleer eerst de spamfolder of daar niet de bevestiging is beland. Als de mail niet is aangekomen, neem dan contact op met de klantenservice (info@ouderwetsgaren.nl).

Heb ik een account nodig?

Je hebt geen account nodig om te bestellen! Als je een account hebt, is het wel makkelijker om te bestellen omdat je niet alle gegevens opnieuw moet invullen. Het is daarom altijd aan te raden een account aan te maken.

Waarmee kan ik betalen?

Je kunt met zowel iDeal als PayPal betalen op de website. De betaling vindt altijd plaats in de beveiligde omgeving van jouw bank of PayPal.

Zijn de prijzen inclusief of exclusief BTW

Alle prijzen zijn inclusief BTW.

Kan ik mijn bestelling afhalen?

Wij hebben geen fysieke winkel en je kunt de bestelling dus niet afhalen.

Het artikel dat ik wil staat niet op de website

Het kan voorkomen dat een artikel niet op de website staat. Via onze leveranciers is het mogelijk om veel te leveren. Neem contact op met de klantenservice (info@ouderwetsgaren.nl) als het artikel niet op de website staat dan kunnen wij kijken of het leverbaar is.

Ik heb een beschadigd of verkeerd product ontvangen

Als een product in de bestelling beschadigd is, of je hebt het verkeerde ontvangen, neem dan contact op met de klantenservice (info@ouderwetsgaren.nl).

Hoelang kan ik iets terugsturen?

Je kunt tot 14 dagen na ontvangst het product terugsturen.

Hebben jullie en bezoekadres?

Wij hebben helaas geen bezoekadres.